Hírek
Átadó ünnepség – fotógaléria
Online megjelenések
Miért mérik aranyáron a hortobágyi marhahús kilóját? – utánajártunk a százezer forintos mítosznak2021-12-12 24.hu |
KÖRNYEZETBARÁT HÚSÜZEMET ADOTT ÁT NAGY ISTVÁN AGRÁRMINISZTER2021-08-31 DEMOKRATA |
Csúcstechnológiás húsüzemet adtak át Hajdúszoboszlón2021-08-31 CÍVISHÍR |
Húsfeldolgozót avattak Hajdúszoboszló külterületén2021-08-31 HAON |
Magyar gazda2021.09.20-i adás MTVA |
Termőhelytől az asztalig, húsüzemátadó Hajdúszoboszlón2021-09-01 FACEBOOK – Dr. Nagy István agrárminiszter |
Új húsüzemet építettek Hajdúszoboszlón, wagyu marhát is feldolgoznak2021-08-31 DEHIR |
Offline megjelenések
A Faluvégi Hús a csúcsokat ostromolja2021-08-31 A Katona képlet a siker képlete |
Mozaikember Hajdúszoboszlóról2021-07-22 Egy sikeres építési vállalkozó miért westernlovas, húsmarhatenyésztő és -feldolgozó? |
Egy kilóért százezret is simán elkérnek2021-06-15 A világ legdrágább marhahúsa kerül majd ki a hajdúszoboszlói üzemből |